Нові моделі ТЗД Casio

На зміну моделям ТЗД Casio, які відмінно зарекомендували себе як ефективні рішення для автоматизації бізнесу, вийшла нова лінійка терміналів збору даних Casio. Нові моделі розроблені з урахуванням найсучасніших технологій і пройшли ретельне тестування перед випуском у серійне виробництво.

На зміну надійному та ударостійкому терміналу Casio DT-X8 прийшов новий покращений термінал Casio DT-X200. Він має вдвічі збільшену пам'ять, забезпечує високошвидкісний обмін даними та відрізняється високою стійкістю до зовнішніх впливів (клас захисту IP67). Конструкція термінала дозволяє працювати навіть у рукавичках.

Модель Casio DT-930 замінить оновлений термінал Casio DT-970. Дана модель працює від стандартних «пальчикових» батарейок, витримує падіння на тверду поверхню з висоти 2-х метрів, витримує повне занурення у воду і без проблем працює у сильно запилених умовах. Клас захисту від вологи та пилу IP67. Монохромний екран з підсвічуванням діагоналлю 5,8 см і велика клавіатура з підсвічуванням дозволяють використовувати пристрій при поганому освітленні.

Флагманом у новій лінійці терміналів є надійний, ергономічний і високопродуктивний термінал збору даних Casio IT-G500. Дощ і прямі промені сонця, а також екстремально низька температура не впливають на працездатність терміналу. Він зберігає працездатність у діапазоні температур від -20 до +50°C. Великий сенсорний дисплей 4,3 дюйма, клас захисту IP67, захист від падіння з висоти до 1,5 метра роблять дану модель запитаною практично у всіх галузях.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA